• متخصص پوست، مو و زیبایی

    لیزر، کاشت مو، عمل زیبایی پلک
    برداشت چربی های شکم
    درمان اسکارهای جوش
    برداشت خال و زگیل
    ترزیق ژل و بوتاکس
    درمان وریدهای واریس پا بدون عمل جراحی

چه موقع لازم است به متخصص پوست برویم؟

  • اگر در آفتاب سوخته‌اید.

  • اگر خارشی دارید که قطع نمی‌شود.

  • جوش‌های شما از جایشان تکان نمی‌خورند.

  • پوستتان ناگهان از خورشید متنفر می‌شود.

  • پوستتان لکه‌های قهوه‌ای دارد.

  • پوستتان دچار قرمزی شدید شده است.

  • تشخیص‌های خودتان اشتباه هستند (همیشه)!

  • وضعیت موها نامناسب است

  • ناخن های سالم ندارید

  • زخم های دهان دارید

  • خال های گوشتی و مشکوک

  • زخم هایی که مدت زمان طولانی خوب نشده اند

  • تغییر رنگ پوست و زیاد شدن آن

  • پوست خیلی خشک

  • تغییرات چشمگیر در ناخن ها

مورد که برای درمان آن ها باید به متخصص پوست و مو مراجعه شود.

برخی مواقع مشکلات پوستی فقط حساسیت هایی هستند که به مرور زمان درمان می شوند. اما این سوال برای ما پیش می آید که واقعا چه زمانی نیاز است به متخصص پوست مراجعه کنیم؟ آیا همه مشکلات پوستی ما حساسیت هایی هستند که به مرور زمان از بین می روند ؟ نشانه هایی وجود دارند که با مشاهده آنها حتما باید با پزشک مشورت کنید.

 خال های گوشتی و مشکوک

مراجعه به متخصص پوست - شادابی و سلامتی

بوجود آمد خال ناگهانی آن هم از نوع گوشتی شاید اولین و مهم ترین نشانه ای باشد که باید به آن توجه کنید. در هر جای بدن چنین چیزی دیدید، بدانید که باید حتما به متخصص پوست مراجعه کنید و خال بوجود آمده را چک کنید. برخی مواقع چنین مواردی اولین نشانه های بیماری های خاص پوستی نظیر سرطان پوست هستند و هر چه زودتر شما متوجه آن شوید سریع تر و راحت تر می توان آن را درمان کرد.

زخم هایی که مدت زمان طولانی خوب نشده اند

مراجعه به متخصص پوست - شادابی و سلامتی

اگر زخمی در بدن دارید که هفته ها طول کشیده و هنوز درمان نشده است بهتر است به متخصص پوست مراجعه کنید. زخم هایی که درمان نمی شوند بسیار مهم هستند و برخی مواقع نشانه هایی از بیماری های پوستی خطرناک دارند بنابراین بهتر است آنها را خیلی جدی بگیرید. اگر زخمی داشتید که در مدت زمان یک یا دو هفته، درمان نشد با پزشک مشورت کنید.

تغییر رنگ پوست و زیاد شدن آن

مراجعه به متخصص پوست - شادابی و سلامتی

علاوه بر خال، هر تغییر قابل توجهی که در پوست دیدید را جدی بگیرید. برخی مواقع رنگ قسمتی از پوست شما تغییر می کند و این تغییر مدت زمان طولانی روی پوست باقی بماند. در حقیقت هر تغییری که در پوست مشاهده کردید، از جمله تغییر رنگ یا حالت آن را جدی بگیرید و به پزشک مراجعه کنید تا محل را معاینه کند.

بیشتر بخوانید:  چطور از پوستمان در برابر چروک افتادن محافظت کنیم

پوست خیلی خشک

مراجعه به متخصص پوست - شادابی و سلامتی

خشک شدن پوست می تواند در اثر تغییر وضعیت هوا باشد اما می تواند مهم تر از یک تغییر آب و هوای ساده باشد. خشک شدن بیش از حد پوست می تواند نشانه یک بیماری پوستی به نام پسوریازیس باشد. در این صورت این خشکی پوست می تواند منجر به قرمز شدن پوست و دردناک شدن آن بشود.

تغییرات چشمگیر در ناخن ها

مراجعه به متخصص پوست - شادابی و سلامتی

اگر ناخن ها دچار برآمدگی شد یا رنگ آنها تغییر کرده و شکننده و خشک شدند بهتر است با یک پزشک درباره آن مشورت کنید. این مساله می تواند نشانه کمبود انواع ویتامین ها بخصوص آهن باشد. متخصصی که شما به او مراجعه می کنید می تواند به خوبی تشخیص دهد چه چیزی در بدن شما کم است که این تغییرات در ناخن هایتان مشاهده می شود.

جوش ها می توانند خیلی سر سخت باشند!

جوش های کیستی و سر سختی که با استفاده از محصولات مراقبت از پوست از بین نمی روند. محصولات ضد جوش حاوی دو ماده موثره سالیسیلیک اسید و بنزول پر اکسید هستند. اگر بعد از دوتا سه ماه استفاده از محصولات ضد جوش حاوی این مواد جوش ها از بین نرفتند به پزشک مراجعه کنید.

 تغییرات در خال می تواند نشانه سرطان پوست باشد!

تغییر رنگ و سایز خال ها و یا نواحی از پوست. اگر در ناحیه ای از پوستتان شاهد تغییر رنگ بودید و یا خالی در بدنتان دچار خونریزی، تغییر سایز و رنگ شد آن ها را جدی بگیرید؛ ممکن است نشانه هایی از سرطان پوست باشند. اگر جز افردای هستید که مدام در معرض نور خورشید قرار دارید و دچار این علائم شده اید حتما به پزشک مراجعه کنید.

 درماتیت ها می توانند بسیار آزار دهنده و غیر قابل کنترل باشند!

خارش و قرمزی که از بین نمی رود. اگزما و دیگر انواع درماتیت همراه با التهاب و خارش های غیر قابل کنترل هستند. برای شناخت نوع و درمان این ناراحتی های پوستی لازم است که به پزشک مراجعه شود.

 زخم های دیابتی نیاز به درمان دارویی دارند!

اختلالات پوستی. پسوریازیس، سبوریک، شوره، زخم های ناشی از دیابت و روزاسه اختلالاتی هستند که برای درمان آن ها باید به پزشک مراجعه شود. محصولات مراقبت از پوست می توانند به بهبود این مشکلات کمک کنند، اما گاهی نیاز به مصرف دارو به صورت خوراکی و یا موضعی است.

 زخم ناشی از سوختگی حتما باید توسط پزشک درمان شود!

جای زخم. محصولات بیشماری برای درمان جای زخم ها وجود دارد؛ اما اگر جای زخم رشد کرد و ضخیم تر شد این محصولات نمی توانند کمکی بکنند. برای نحوه درمان این زخم ها مخصوصا اگر ناشی از سوختگی باشد پزشک باید تصمیم بگیرد.

چه حدی از ریزش مو غیر طبیعی است؟

ریزش مو. ریزش روزانه ۱۰۰ تار مو امری طبیعی است. اگر ریزش مو بیش از این تعداد بود و موجب کم پشتی مو شد می تواند نشانه ی بیماری در بدن باشد. برای علت ریزش مو و نحوه درمان آن باید به پزشک مراجعه کرد.

عفونت های پوستی چند نوع اند!

عفونت های پوستی. عفونت ممکن است ناشی از قارچ، باکتری و یا ویروس باشد. قارچ ها موجب خارش و ناراحتی می شوند؛ ویروس ها موجب ایجاد زگیل و تبخال می شوند؛ عفونت های باکتریایی پوست اگر درمان نشوند، می توانند کشنده باشند.

 حساسیت ناگهانی به نور آفتاب نشانه بیماری است!

حساسیت ناگهانی به نور آفتاب. اگر به صورت غیر عادی به آفتاب حساسیت پیدا کردید و همراه با دردهای عضلانی بود، حتما به پزشک مراجعه کنید.

متخصص پوست و مو کیست ؟

متخصص پوست و مو پزشکی است که در زمینه درمان بیماری‌های پوست، مو و ناخن و نواحی حاوی مایع مخاطی در بدن (مانند داخل دهان، بینی و چشم‌ها) تخصص دارد. برخی از مهم‌ترین توانایی‌ها‌ی بهترین متخصص پوست و مو به قرار زیر است:

– تشخیص و درمان بیش از ۳۰۰۰ نوع بیماری پوست و مو از جمله بیماری‌هایی مانند سرطان پوست، اگزما، درمان جای جوش و آکنه  و عفونت ناخن.

– کمک به بهبود سلامت و شادابی و زیبایی پوست، مو و ناخن افراد مراجعه کننده بطور مثال: تزریق بوتاکس برای از بین بردن چین و چروک و جوانسازی پوست، رفع جای جوش، بازیابی زیبایی پوست پس از جراحی‌های سرطان پوست، جراحی صورت برای درمان چاقی صورت

پزشک متخصص پوست و مو بیمارانی از تمامی سنین  از نوزاد تا سنین بالای ۱۰۰ سال را درمان می‌کند.

وظایف متخصص پوست و مو چیست؟

متخصصان این رشته به تشخیص، درمان و جلوگیری از بیماری‌های مربوط به پوست، مو و ناخن‌ها می‌پردازند. این رشته دارای فلوشیپ‌های مختلفی از جمله زیبایی پوست و لیزر، کاشت مو و درماتوپاتولوژی (ارزیابی و تفسیر میکروسکپی ضایعات پوستی) است.

۱. دکترای پوست:
تشخیص، درمان و جلوگیری از بیماری‌های مربوط به پوست، مو و ناخن‌ها می‌پردازد.

۲. درماتوپاتولوژی:
با استفاده از نمونه‌گیری و بررسی نمونه‌ها با میکروسکوپ به تشخیص بیماری‌های مربوط به پوست، مو و ناخن‌ها می پردازد.

۳. جراح پوست:
عمل جراحی بیماری‌های پوست، مو و ناخن‌ها را انجام می‌دهد.

۴. جراحی زیبایی پوست:
به درمان پوست، مو و ناخن‌ها می‌پردازد و بیشتر به ظاهر بیمار و انجام عمل جراحی زیبایی توجه می‌شود.

روشهای ابداعی توسط متخصصان پوست:

  • تزریق پرکننده‌ها (فیلر) و توکسین بوتولینوم جهت جوانسازی پوست صورت.
  • جراحی زیبایی جهت محو نمودن رد جوش و فرو رفتگی‌های پوست.
  • جراحی با لیزر برای از بین بردن رگ‌های کوچک، لکه‌های پیری، جای خالکوبی یا چین و چروک.

متخصصین پوست دوره ویژه‌ای جهت انجام عمل جوانسازی پوست با پرکننده می‌گذرانند ٬بنابراین هم دانش پزشکی و هم مهارت لازم جهت انجام موفق عمل‌های زیبایی را دارند.

دیگر متخصصین درمانگاه چهاردانگه